Kocabaş Mandıra Bergama Tulum Peyniri - 1kg.
Kocabaş Bergama Tulum Peyniri
Kocabaş Mandıra ve Peynircilik Nasıl Üretiyoruz ?
Kocabaş Mandıra’da peynirler, günlük olarak çevre köylerden ve ineklerimizden elde ettiğimiz birinci kalite sütler ile üretilmektedir.
Gerekli işlemlerden geçtikten sonra tam 1 sene doğru şartlarda bekletiyoruz. Bu olgunlaşma sürecinde sürekli kontrol edilen peynirlerimiz tam zamanında sizler için raflarda ve online mağazamızda satışa çıkıyor.
Tulum Peyniri, ülkemizin en sevilen ve en lezzetli peynir çeşitlerinden bir tanesidir. Bergama Tulum Peyniri denince akla gelen ilk markalardan bir tanesi ise Kocabaş Mandıra'dır.
Kocabaş Tulum Peyniri; bol oksijenli Kaz Dağları’nın eteklerinde yer alan yörelerden elde edilen inek, keçi ve koyun sütünün karışımından elde edilmektedir. Ülkemizin en lezzetli peynirleri arasında yer alan Bergama Tulum Peyniri, ağızda dağılır, yarı sert yapıdadır ve gözenekli bir peynirdir.
Bergama Tulum peyniri; birinci sınıf doğal şirden mayası ile hazırlanmaktadır. En az 6 ay olgunlaştırıldıktan sonra satışa sunulur.